|
Zamówione pojazdy do ślubu
Zamówiliście już jakąś bryczkę bądź dorożkę
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Zamówione
poważnie?? Nie zauważyłam nigdy
A w jakich autach do ślubu bardziej gustujecie,czy w starszych zabytkowych modelach czy może w nowoczesnych limuzynach?
www.AutoDeco.pl - nalepki samochodowe, okolicznościowe.
Ja myślę nad białą limuzyną ale mój chciałby bryczkę i białe konie
Mój stwierdził, że chciałby coś w stylu mercedesa sec z 1988 roku Ehh ci faceci
Hehe, nie będziemy niczego zamawiać bo świadek ma piękne stare czarne bmv i pewnie nim pojedziemy. w kabriolecie fryzura może się popsuć, bryczką dojechalibyśmy po 5 godzinach a limuzyna jest DLA MNIE troszkę pretensjonalna
Faceci to zdecydowanie stare niemieckie auta z tego co widzę
Beata i przynajmniej problem macie już z głowy
A czarne BMV napewno będzie się prezentowało ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
U nas również tak się składa, że znajomy na czarne BMW, ale szczerze mówiąc jeszcze do końca nie wiemy czy będziemy rozmawiać z kolegą o udostepnienie auta czy może użyczymy od kogoś z rodziny
![]()
Dziewczyny to super, że macie znajomych z fajnym autem. Bo wypożyczenia autka kosztuje kilka stówek, a dla kolegi wystarczy butelka weselnej, bo i tak pewnie będzie gościem na weselu
My mieliśmy jechać dorożką, ale zdecydowaliśmy ze pojedziemy samochodem, a dorożka odbierze nas niedaleko domu weselnego - przejedziemy się chwile nad jezioro nią, porobimy zdjęcia itd.
A samochód będziemy mieli od kolegi z pracy Pawła - nowa, czarna Skoda Octavia. Może nie jakieś super auto, ale 1) duże w środku 2) za darmo A czarne BMW czy Mercedes - bajka, nawet mnie by się podobało ![]()
No właśnie auto powinno być przede wszystkim wygodne dla panny młodej aby zmieściła się w swojej sukni bez problemu a skody są z reguły wygodne
Natalia Skoda Octavia to naprawdę fajne auto, a w kolorze czarnym to już w ogóle super. (Czarny kolor to mój ulubiony kolor aut.) Ważne że Ci będzie wygodnie. A do tego przecież zawsze samochód się jakoś ozdabia: tablice, kokardy na klamki, jakaś kompozycja na maskę
Ostatnio widziałam na jakimś ślubie limuzynę. Miała chyba z 8 metrów długości. Nie wiem jak czymś takim się jeździ, ale doznania muszą być ekstra. Pytałam się nawet o koszt i kierowca powiedział 800 zł za godzinę. O matko cena jak z USA.
O taką limuzynkę Ci chodziło?
, to jest wypasik dopiero Ale ja mam sentyment do starych samochodów, jak stara warszawa o taka http://sprzedajemy.pl/fso-warszawa-203- ... icy,239939 albo takiego daimlera http://sprzedajemy.pl/sprzedam-daimler- ... yny,154918 - też boski . Szkoda, zę takie samochody tyle koszytują ta limuzyna pewnie całkowicie poza moim zasiegiem finansowym
Witaj Ann!
Ja właśnie z moim mężem jechaliśmy piękną bryczką lando i pogoda była piękna, więc było cudownie. Jak tylko uda mi się zdobyć zdjęcie to jeszcze wkleję. Jeśli potrzebowałabyś jeszcze jakiś wskazówek lub rad to zapraszam Cię na mojego bloga, w którym znajdziesz wiele postów o całej oprawie ślubno-weselne, fotografie, pierścionku zaręczynowym itp. Jeśli będziesz zainteresowana daj znać to napiszę Ci dokładny adres w e-mailu. Pozdrawiam
Nigdy nie wiadomo co się przyda w przyszłości