|
Zaproszenia ślubne ręcznie robione
Re: Gotowe
jakoś ja tego nie widzę
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Gotowe
Ale zarobiliby producenci ozdób do kartek
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Ręcznie robione
Zapraszam do naszego sklepuhttp://www.metier.net.pl
Znajdziecie tam Zaproszenia ślubne ręcznie robione, ale nie z gotowych elementów dostępnych w pasmanterii. Pare przykładów: Zaproszenia ślubne "Romeo i Julia" http://www.metier.net.pl/img/zaproszeni ... lia_16.jpg Zaproszenia ślubne, księga gości weselnych, zawieszki na alkohol, kieliszki dla młodych "Julia" http://www.metier.net.pl/img/dodatki_sl ... a00001.jpg
Ręcznie robione
I My robimy sobie sami zaproszenia...
Po pierwsze ze względu na cenę. Koszt 50ciu zaproszeń na Allegro z personalizacją i dodatkową wzmianką co do kwiatów to 210 zł (bez kosztów wysyłki) - liczą sobie za każdą zmianę 0.30zł, czyli personalizacja to 0.30zł plus wzmianka, że chcemy książki zamiast kwiatów kolejne 0.30zł i tak wychodzi nam 4,20zł za jedno zaproszenie A po drugie ja bardzo lubię takie "dłubanki" więc dla mnie to ie żaden problem...postaram się później wkleić efekty naszej pracy
Ręcznie robione
to życzę wytrwałości. a zaproszenia dzięki temu będą jedyne w swoim rodzaju!
tez miałam plany robić samodzielnie, ale czasu zabrakło i później chęci. no i ostatecznie znalazłam w przystępnej cenie gotowe trzymam kciuki! mam nadzieję, że się pochwalisz efektami
Ręcznie robione
Powodzenia
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Ręcznie robione
Super pomysł, oryginalne i wyjątkowe będą
Ręcznie robione
Tak więc: to nasze jedne z pierwszych zaproszeń, które wyszły spod mojej ręki
Fotki bez lampy błyskowej. Robione z 3 warstw papieru: papier wizytówkowy tzw tkanina ryps-> papier dekoracyjny -> perłowy papier w kolorze wanilii. Nakładka zrobiona z papieru dekoracyjnego i wstążki o kolorze kremowym. Cyrkonie zwykłe w kształcie serduszek (kiedyś służyły jako ozdoby do paznokci). Druk na zwykłej drukarce atramentowej HP , która jest dopełniana zwykłym, nie oryginalnym, tanim tuszem Klejone klem introligatorskim Magic (za 3 zł). Wycinane za pomocą metalowej linijki -nożykiem do tapet ![]() ![]() Na jednej fotce troszkę zagięła się wstążka, chyba dlatego, że tak byla zagięta na rolce
Ręcznie robione
Super zaproszenia
Ręcznie robione
Wow, niesamowicie wyszły. Po prostu piękne, gratuluje. Widać, że jesteś uzdolniona plastycznie
Ręcznie robione
Piekne!!
My tez robilismy sami (znaczy ja) ale w formie staropolskich zaproszen. Zwijany papirus i lakowa pieczec ![]()
Ręcznie robione
Ręcznie robione
CzarnaJagoda rewelacja te Wasze zaproszenia, włozyłaś w nie chyba całe serce
Jaaaa mi też się marzą takie lakowane... wysyłam zapytanie do jednej z artystycznych pracowni papieru z Bydgoszczy akurat i za takie z laką i na papierze pergaminowym życzą sobie około 9 zł... niby nie dużo za takie cacko, ale jednak razy 100 to robi wrażenie
Kobiety, co Wam powiem, ja i mój On robiliśmy zaproszenia sami, bo chcieliśmy mieć ładne, ręcznie robione a nie tandetne z kiosku - choć szanuje tez i takich, którym się takie podobają lub nie mają kasy na inne.
jednak my zdecydowaliśmy zrobić sami. i powiem tak, wyszły nam na prawdę ładne, a potrze było do tego: klej magik, papier, kilka dekorów z pasmanterii, nożyk do tapet i dziurkacz ozdobny. za 60 zaproszeń wyszło nas w sumie ok 50zł, drukowaliśmy sami na zwykłej drukarce, podeślę przy okazji zdjęcie.
To wklej zdjęcie, ja chętnie zobaczę to cudeńko
Ja też z chęcią zobaczę te cudeńka
Piękne są te zaproszenia, tez takie rozważam, zastanawiam się też czy samemu nie spróbować z całą rodzinką i znajomymi to zrobić. Oby potem było się czym pochwalić
Ztego co widze to spokojnie na allegro mozna kupić takie papiery, ozdoby i nożyczki. do oddania mam jeszcze 7 miesięcy więc chyba zdążymy:)
Powodzenia w robieniu zaproszeń! Z pewnością samemu można niezłe cudeńka stworzyć, tylko trzeba mieć czas, cierpliwość i troszkę zdolności. Ale wierzę że Ci się uda. Jak coś to potem się pochwal swoim dziełem
napewno się pochwalimy, teraz się zastanawiam nad tymi zaproszeniami bo fotografowie nam zaproponowali zaproszenia ze zdjęciem naszym z sesji narzeczeńskiej i sama nie wiem już co robić. Mówiła też, że4 może to być połączone właśnie z takim hand made, np przewiązane wstążką... widziałyście już takie zaproszenia?? pomóżcie proszę! co robić?