Zimowa panna młoda

Ubiór Panny Młodej - suknie, treny

Zimowa panna młoda

Post przez dudka83 » 3 wrz 2010, 09:07

Hej dziewczyny!!!
Chciałam zasięgnąć waszej porady:-) w grudniu wychodzę za mąż i z tego względu że za oknami będzie zimowa aura szukam odpowiedniej sukni ślubnej. Chciałabym cos prostego i skromnego ale zarazem oryginalnego, znalazłam suknie która bardzo mi sie podoba i chciałabym uszyc taką samą. Myslicie że jest odpowiednia na zimową porę-chodzi mi o to żeby nie była za bardzo odkryta??
Suknia nr 1
second-hand.hiperogloszenia.pl/suknie-slubne/ogloszenie/118756-atelier-aimee-max-chaoule-le-spose-di-gio-suknie-slubne-oferta/#ogloszenia-ze-zdjeciem118756
dudka83
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: panna

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

zimowa panna młoda

Post przez Zuzia » 3 wrz 2010, 10:14

A o jaką ci chodzi konkretnie? Bo tam mi się kilka pojawiło na tej stronie.
Myślę, że zimą to głownie będziesz musiała się zaopatrzyć w jakiś ciepłe bolerko, kożuszek, narzutę czy coś. No i buty, takie pantofelki całe zakryte. Wybierz suknie jakaś z rękawkami, a nie z samym gorsetem. Ale suknie ślubne to i tak z reguły nie są zrobione z materiałów w których się marznie, więc bez obawy ;)
Zuzia
I
I

zimowa panna młoda

Post przez dudka83 » 3 wrz 2010, 14:10

Chodzi mi o suknie na pierwszym zdjeciu, tą z zakrytymi ramionami:-)
dudka83
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: panna

zimowa panna młoda

Post przez Sonia86 » 3 wrz 2010, 15:05

sukienka bardzo ladna, uwazam ze kazda suknia ktora podoba sie mlodej jest odpowiednia, wazne zeby czula sie w niej najpiękniejsza. a to ze bierzesz slub zima? sa futerka, bolerka cieplejsze, jakies narzuty, wybor jest ogromny wiec nie ma problemu ze zmarzniesz :) na dworze bedziesz tylko przez moment, emocje zwiazane ze slubem beda tak duze ze nawet nie zdarzysz zmarznac ;)
Obrazek
Sonia86
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: Mężatka
Data ślubu: 19 kwietnia 2011
Miejsce ślubu: Sri Lanka

zimowa panna młoda

Post przez katarzynka » 21 wrz 2010, 15:24

Sukienka jest bardzo ładna. Proponuję narzucić na nią taką futrzaną etolę, będzie robić świetne wrażenie, a do tego będzie grzała. To i tak tylko do kościoła i na chwilę na przejście do samochodu.
Ja widziałam ostatnio w salonie świetną etolę, jak szukałam sukienki i aż żałowałam, że biorę ślub latem... :)
katarzynka
Nowy User
Nowy User